Hemtex logotype

4% i återbäring när du handlar hos Hemtex *

Ta mig till Hemtex nu

Handla heminredning med hög kvalité från nordens ledande heminredningskedja. På Hemtex är textil inte bara en produkt, det är en passion. Detta märks i allt från kuddar och gardiner till badlakan och sängkläder. Handla klassiska varumärken som Living och Mette Ditmer eller upptäck spännande produkter från Watt & Veke eller SB Studio för att bara nämna några av tillverkarna du hittar på Hemtex. Om du fått en Hemtex rabattkod direkt från butiken eller från oss på Cashbacker så går det bra att använda den på Hemtex.se och samtidigt få återbäring av oss.

  • Du betalar inte någon fraktavgift om du väljer avhämtning i butik.

Hemtex Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hemtex

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hemtex rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Hemtex

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hemtex. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Hemtex

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hemtex via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hemtex registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hemtex har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hemtex nu

Handla all textil till hemmet hos Hemtex

Här kan du hitta textilier till alla rum i huset eller lägenheten. Det finns allt från dukar och gardiner till handdukar, kuddar och sittdynor. Hemtex har ett brett sortiment med hög kvalitet på alla sina tyger, vilket gör att grejerna du köper här håller längre än vanligt. Att satsa på naturmaterial när det kommer till textil är alltid en bra väg att gå, eftersom de tål att tvättas om och om igen utan att förlora vare sig färg eller form. Här hittar du mängder av olika färger och designs, så att du kan matcha de nya gardinerna, mattan eller handdukssetet till resten av din inredning.

Hitta inspiration i utbudet

De har lagt ner stor vikt vid att inspirera dig som kund genom att bland annat spela in korta filmer hemma hos inredare och kändisar med tips och inspiration till din heminredning. Här kan du se hur produkterna från Hemtex används till att skapa ett varmare, mer ombonat hem. Det finns en enkel uppdelning av sortimentet både utifrån vilket rum du ska använda textilen i, till exempel badrummet eller sovrummet, och utifrån vilken varugrupp produkten tillhör, som gardiner. Det finns mängder av produkter inom varje underkategori, så att du kan hitta det perfekta mönstret och färgen på ett tyg som passar just din stil.

Passa på att bli medlem

Blir du medlem i kundklubben kommer du få exklusiva erbjudanden, du får reda på när rean kommer starta innan alla andra och du kan med några enkla klicka göra en ny beställning, istället för att behöva fylla i dina kontaktuppgifter vid varje order. Med ett medlemskap i kundklubben kombinerat med en Hemtex rabattkod kommer din shopping här bli bra mycket smidigare och kosta mindre än vad som visades från början. Det spelar ingen roll vad det är du är ute efter, du kan hitta det i den här butiken och beställa det billigt genom oss.