Hemtex logotype

4% i återbäring när du handlar hos Hemtex *

Ta mig till Hemtex nu

Handla heminredning med hög kvalité från nordens ledande heminredningskedja. På Hemtex är textil inte bara en produkt, det är en passion. Detta märks i allt från kuddar och gardiner till badlakan och sängkläder. Handla klassiska varumärken som Living och Mette Ditmer eller upptäck spännande produkter från Watt & Veke eller SB Studio för att bara nämna några av tillverkarna du hittar på Hemtex.

  • Du betalar inte någon fraktavgift om du väljer avhämtning i butik.

Hemtex Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hemtex

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hemtex rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Hemtex

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hemtex. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Hemtex

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hemtex via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hemtex registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hemtex har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hemtex nu